Konferencje naukowe 2019

 

I Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów i Doktorantów "Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce"


-
Wydział Żywienia Człowieka, SGGW
Warszawa, ul. Nowoursynowska 159c (zobacz na mapie)

Szanowni Państwo,

Koło Naukowe Żywieniowców oraz Koło Naukowe Przedsiębiorczości „PROFIT” działające przy Wydziale Żywienia Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie ma przyjemność zaprosić Państwa na Ogólnopolską Konferencję Naukową Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”, która odbędzie się 14 listopada 2019 r. w gmachu wydziału. Patron honorowy obejmie Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka dr hab. Jadwiga Hamułka prof. SGGW, Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka


Celem konferencji będzie wymiana poglądów i idei młodych naukowców z całej Polski, a także możliwość nawiązania współpracy naukowej między uczelniami i ośrodkami akademickimi.

Zakres tematyczny konferencji obejmuje 3 panele tematyczne związane z tematyką:

✅Żywienia człowieka oraz aspektów dietetycznych w żywieniu;

✅Przedsiębiorczości i prowadzenia działalności gospodarczej w różnych ujęciach: ekonomicznym, zarządczym, marketingowym, czy rynkowym;

✅Technologii żywności, a także badań dotyczących składu i właściwości biochemicznych, fizycznych, czy mikrobiologicznych

Podczas konferencji uczestnicy będą mieć możliwość zaprezentowania wyników badań w postaci komunikatów ustnych oraz plakatów naukowych.

❗ Zapraszamy do zapoznania się z ofertą konferencji na stronie internetowej: www.konferencjainnowacje.pl

Zapisy i zgłoszenia przyjmujemy tutaj: https://forms.gle/M5BmvqLAG8xYJ55R7


Opłata konferencyjna:

50-65zł

Organizatorzy konferencji:

Koło Naukowe Żywieniowców, Koło Naukowe Przedsiębiorczości PROFIT


konferencja.innowacje.sggw@gmail.com

Dyscypliny naukowe:

Ekonomia, Finanse, Organizacja i Zarządznie, Ekologia i Ochrona Przyrody, Technologia żywnoći i żywienia, Zdrowie Publiczne

Słowa kluczowe:

innowacje, rozwój gospodarczy, rynek, zdrowie publiczne, dietetyka, dieta, studenci, konsumpcja, młodzi naukowcy, mikrobiologia, finanse publiczne, ekonomia, choroby cywilizacyjne, żywienie człowieka, technologia żywności, produkcja żywności, produkcja żywności, alergie pokarmowe, żywność ekologiczna, higiena żywności, żywność funkcjonalna, odżywienie, optymalizacja produkcji żywności, odżywiania biotechnologia, funkcjonowanie przedsiębiorstw, problemy globalizacji, bezpieczeństwo konsumenta


Źródło:  http://www.konferencjainnowacje.pl

Aktualizacja:  2019-10-04