I Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów i Doktorantów "Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce"


MINIONA -

Wydział Żywienia Człowieka, SGGW
Częstochowa, ul. Zbierskiego 2/4

Szanowni Państwo,

Koło Naukowe Żywieniowców oraz Koło Naukowe Przedsiębiorczości „PROFIT” działające przy Wydziale Żywienia Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie ma przyjemność zaprosić Państwa na Ogólnopolską Konferencję Naukową Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”, która odbędzie się 14 listopada 2019 r. w gmachu wydziału. Patron honorowy obejmie Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka dr hab. Jadwiga Hamułka prof. SGGW, Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka


Celem konferencji będzie wymiana poglądów i idei młodych naukowców z całej Polski, a także możliwość nawiązania współpracy naukowej między uczelniami i ośrodkami akademickimi.

Zakres tematyczny konferencji obejmuje 3 panele tematyczne związane z tematyką:

✅Żywienia człowieka oraz aspektów dietetycznych w żywieniu;

✅Przedsiębiorczości i prowadzenia działalności gospodarczej w różnych ujęciach: ekonomicznym, zarządczym, marketingowym, czy rynkowym;

✅Technologii żywności, a także badań dotyczących składu i właściwości biochemicznych, fizycznych, czy mikrobiologicznych

Podczas konferencji uczestnicy będą mieć możliwość zaprezentowania wyników badań w postaci komunikatów ustnych oraz plakatów naukowych.

❗ Zapraszamy do zapoznania się z ofertą konferencji na stronie internetowej: www.konferencjainnowacje.pl

Zapisy i zgłoszenia przyjmujemy tutaj: https://forms.gle/M5BmvqLAG8xYJ55R7






Źródło:  http://www.konferencjainnowacje.pl

Aktualizacja:  2019-10-04