Konferencje naukowe 2018

 

Marketingowa rola potencjału kuchni regionalnych i żywności tradycyjnej w kształtowaniu produktu turystycznego oraz rozwoju regionalnym [rozdział w monografii 25 pkt]


-
centrum konferencyjne
Katowice, Mickiewicz 29 (zobacz na mapie)

– Żywność regionalna 
– Obecność żywności tradycyjnej w kulturze
– Historia pochodzenia wyrobów kulinarnych
– Pojęcie produktu turystycznego
– Turystyka kulinarna
– Ocena miejsca tradycyjnej żywności w roli kształtowania produktu turystycznego

Istnieje możliwośc napisania rozdziału w monografii naukowej jako jednej z 3-ch autorów [25 punktów] w promocyjnej cenie przy udziele z konferencją 1299,00 brutto

1 współautor złożył gotowy rozdział. Opcja dotyczy zaproponowanie kolejnych rozdziałów (oferta dla dwóch osób).

http://www.sophiabauty.pl/konferencje-ogolnopolskie-html/

http://www.sophiabauty.pl/konferencje-miedzynarodowe-html/


Opłata konferencyjna:

1299

Organizatorzy konferencji:

Wydawnictwo Naukowe SOPHIA
ul. mickiewicza 29
40-085 Katowice
32 787 45 75, 791 999 596


h.wojtaszek@interia.pl

Dyscypliny naukowe:

Organizacja i Zarządznie, Psychologia, Technologia żywnoći i żywienia

Słowa kluczowe:

marketing, produkt turystyczny, turystyka kulinarna, tradycja w kulturze, kształtowanie produktu turystycznego

Lokalizacja konferencji

Pokaż w pobliżu:

Źródło:  http://www.sophiabauty.pl/monografia25/

Aktualizacja:  2018-02-15