IV Międzynarodowa Naukowo-Techniczna Konferencja "Jakość mąki, pieczywa, produktów regionalnych" Nauka dla praktyki


MINIONA -

Auditorium Novum UTP Bydgoszcz
Częstochowa, ul. Zbierskiego 2/4

Stowarzyszenie Na Rzecz Nauki i Technologii Zbóż ICC Polska przy współpracy z Urzędem Marszałkowskim Województwa Kujawsko-Pomorskiego, Instytutem Technik Wytwarzania UTP, Zakładem Technologii Żywności WTiICH UTP, Zakładem Badawczym Przemysłu Piekarskiego Sp. z o.o. oraz Spiżarnią Kujawsko-Pomorską klaster spółdzielczy serdecznie zaprasza na IV Międzynarodową Konferencję Naukowo-Techniczną na temat "Jakości mąki, pieczywa, produktów regionalnych" Nauka dla Praktyki. Konferencja jest adresowana do naukowców, specjalistów, ekspertów, właścicieli i kierowników firm branży zbożowej oraz praktyków zbożowców, piekarzy, kucharzy, restauratorów a także wszystkich zainteresowanych poszerzeniem wiedzy i wymianą opinii na temat produkcji, przechowalnictwa, dystrybucji, konsumpcji, jakości i bezpieczeństwa żywności. 21 maja zapraszamy również na otwarte pokazy plenerowe żywności tradycyjnej, regionalnej i ekologicznej. Warsztaty wypieku chleba, pokazy kulinarne. Eksperymenty i ciekawostki, Koła Naukowego UTP,






Źródło:  http://www.zbpp.com.pl

Aktualizacja:  2015-04-13 12:51:25