Konferencje naukowe 2019

 

II Ogólnopolskie Spotkanie Młodych Technologów Żywności


-
Warszawa

II Ogólnopolskie Spotkanie Młodych Technologów Żywności odbędzie się 
25-26 kwietnia 2014r.
 na terenie Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Celem Spotkania jest wymiana poglądów na temat osiągnięć naukowych dotyczących działalności Kół Naukowych zajmujących się tematyką technologii żywności oraz Samorządów Studenckich wydziałów technologii żywności i pokrewnych.

W trakcie Spotkania przewidziano:

• referaty plenarne zgłoszonych uczestników
• dyskusję panelową z przedstawicielami przemysłu spożywczego
• sesję plakatową


Organizatorzy:

Koło Naukowe Technologów Żywności 
Samorząd Studentów Wydziału Nauk o Żywności
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Warszawski


artur.tkaczyk.ts@gmail.com

Dyscypliny naukowe:

Technologia żywnoći i żywienia


Źródło:  http://kntz.sggw.pl/spotkanie.htm