Bezpieczeństwo żywności i żywienia


MINIONA -

Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia, Kampus 2
Częstochowa, ul. Zbierskiego 2/4

Szanowni Państwo,
W imieniu Komitetu organizacyjnego mamy przyjemność zaprosić Państwa do udziału w konferencji naukowej zatytułowanej: Bezpieczeństwo żywności i żywienia, która odbędzie się w formie stacjonarnej dnia 20.09.2022 r. w budynku Kampusu 2 Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie.

Konferencja zorganizowana jest z myślą o stworzeniu otwartej i twórczej dyskusji podyktowanej nierozerwanym przenikaniem się wyzwań w zakresie kontroli jakości żywności i innowacji w zakresie jej produkcji a szerokorozumianym bezpieczeństwem żywienia w ujęciu najnowszych trendów w dietetyce i dynamiki rozwoju rynku suplementów diety. W trakcie konferencji prelegenci wygłoszą wykłady w zakresie trzech kluczowych paneli, które wpływają na bezpieczeństwo żywności i żywienia, tj.:

I. Nowe trendy w żywieniu
II. Jakość i bezpieczeństwo żywności i suplementów diety
III. Innowacje w produkcji żywności

 

Szczegóły dostępne na stronie: https://bzz-konferencja.syskonf.pl/






Źródło:  https://bzz-konferencja.syskonf.pl/

Aktualizacja:  2022-06-09 10:15:59