„Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce”


MINIONA -

SGGW w Warszawie
Częstochowa, ul. Zbierskiego 2/4

III edycja Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce” organizowana przez Koło Naukowe Żywieniowców wraz z Wydziałem Żywienia Człowieka SGGW.

Konferencja ma na celu prezentację wyników badań i ich dyskusję oraz wymianę idei naukowych przez młodych naukowców z całej Polski. Zakres tematyczny obejmować będzie panele dyskusyjne związane z dietetyką, analizą żywności oraz przedsiębiorczością.






Źródło:  https://wzc.sggw.edu.pl/kolo-naukowe-zywieniowcow/iii-konferencja-zywnosc-zywienie-rynek-innowacje-w-nauce-i-praktyce/?fbclid=IwAR23gpSK-NBTS7WSz-Mzf1t932dMi13yrlrSIU1DR9DT2klDE1iXdg5E2Po

Aktualizacja:  2023-05-24 17:21:32